Laatste week: Stem nu op jouw favoriete boek!

Nog niet gestemd? Opschieten dan! Je hebt nog maar tot en met vrijdag 11 mei de tijd om je stem uit te brengen in de Nederlandse Kinderjury.

Natuurlijk weet jij allang hoe het zit, maar voor de zekerheid zullen we het nog een keer herhalen. De Nederlandse Kinderjury is de grootste landelijke verkiezing, waarin kinderen de baas zijn. Iedereen tussen 6 en 12 jaar kan zijn of haar stem uitbrengen op drie favoriete boeken. Zo beslis je mee welke boeken uit 2011 het allermooiste zijn en straks de Prijs van de Nederlandse Kinderjury gaan winnen. Volgende week worden alle stemmen geteld, en daarna gaat de Senaat aan de slag. Zij gaan vergaderen over het Juryrapport en maken op woensdag 20 juni bekend wie de winnaars worden van de Nederlandse Kinderjury.

Snel naar de stembus dus, want ook jouw stem telt!