Kinderjury.nl

Amal

KindJ263-®chrisvanhouts

Naam: Amal
Leeftijd: 12 jaar
Provincie: Noord-Brabant

Bijna geen dagen leef ik zonder boeken. Ik hou van grappige boeken, waarbij je per ongeluk in de lach schiet. Ik ben een gekke boekenfreak, om het zo maar te zeggen. Ik wilde in de Senaat omdat ik veel met boeken en kinderen die hetzelfde leuk vinden te maken zou krijgen.

Mijn posts

Giada

KindJ166-®chrisvanhouts

Naam: Giada
Leeftijd: 9 jaar
Provincie: Gelderland

Mijn posts

Gijs

Gijs ®chrisvanhouts

Naam: Gijs
Leeftijd: 8 jaar
Provincie: Flevoland

Mijn posts

Ido

KindJ141-®chrisvanhouts

Naam: Ido
Leeftijd: 8 jaar
Provincie: Groningen

Lezen vind ik leuk omdat je er soms helemaal in zit, dan wil je niet meer stoppen met lezen. Als de hoofdpersoon iets spannends beleeft, dan denk ik soms dat ik dat ben! Ik lees niet in een serie, bijvoorbeeld Fantasia, maar juist allemaal verschillende boeken.

Mijn posts

Jasmijn

KindJ150-®chrisvanhouts

Naam: Jasmijn
Leeftijd: 9 jaar
Provincie: Zuid-Holland

Hallo, ik ben Jasmijn. Ik ben 9 jaar. Ik hou heel erg van lezen en lees ongeveer 35 boeken per jaar. Ik hou ook heel erg van paardrijden, zwemmen en films kijken. Ik ga vaak met mijn moeder naar het theater en musea.

Mijn posts

Kaj

KindJ159-®chrisvanhouts

Naam: Kaj
Leeftijd: 8 jaar
Provincie: Friesland

Ik ben Kaj en ik ben 8 jaar oud. Ik wilde heel graag in de senaat omdat ik zo van lezen en boeken houd. Het leuke aan boeken vind ik dat je in je hoofd bedenkt hoe het verhaal (de mensen, de plek waar ze wonen enzo) er uitziet, dat je lekker kunt fantaseren; lezen is veel leuker dan een film kijken.

Mijn posts

Lieve

KindJ248-®chrisvanhouts

Naam: Lieve
Leeftijd: 11 jaar
Provincie: Overijssel

Mijn naam is Lieve, ik ben 11 jaar en kom uit Overijssel.
Ik wilde graag senaatslid worden om kinderen aan te moedigen om op hun favoriete boek te stemmen!
Met als doel: alle kinderen weer lekker aan het lezen!
Zelf ben ik dol op sporten, vooral schaatsen en na een pittige training is het heerlijk om me op m’n kamer terug te trekken met een goed boek!

Mijn posts

Ole

KindJ215-®chrisvanhouts

Naam: Ole
Leeftijd:11 jaar
Provincie: Utrecht

Hallo daar!

Ik ben Ole, 11 jaar. Overdag ben ik gewoon op school. Ik ben schoolbibliothecaris en geef boekpresentaties. Ik lees ook voor. Na school speel ik hockey, gitaar of game ik met vrienden en tussendoor lees ik heeeeel veel. Ik ben een echte lettervreter. Ik lees op de wc, in bed en iedere dag tijdens de lunch. Soms is het zo spannend, dat ik bijna te laat op school ben. Lezen vind ik leuk. Ik beleef allemaal bizarre avonturen en leer er veel van. Ik was laatst in de ruimte. Nee, niet echt! Maar toen ik de boeken van ‘George’ las, was het net of ik ook een astronaut was. Wil je meer weten over mij of wat ik lees, kijk dan eens op mijn blog www.dezewiljelezen.nl

Mijn posts

Puk

KindJ236-®chrisvanhouts

Naam: Puk
Leeftijd: 11 jaar
Provincie: Zeeland

Mijn posts

Sofie

KindJ149-®chrisvanhouts

Naam: Sofie
Leeftijd: 8 jaar
Provincie: Drenthe

Mijn posts

Thijmen

KindJ216-®chrisvanhouts

Naam: Thijmen
Leeftijd: 10 jaar
Provincie: Limburg

Ik wilde graag in de Senaat, omdat ik graag lees en graag samenwerk met andere kinderen. Ook stemde ik hiervoor elk jaar op mijn favoriete boek (vanaf dat ik zes was natuurlijk).

Mijn posts

Yassir

KindJ222-®chrisvanhouts

Naam: Yassir
Leeftijd: 11 jaar
Provincie: Noord-Holland

Ik hou van boeken lezen omdat je na een paar bladzijdes echt in het boek zit. Dan maak je een heel “avontuur” mee, van iets dat je in het echt niet zou kunnen doen. Bovendien leer je veel van en lezen is het een soort voeding voor je hersenen om zich te kunnen ontwikkelen en om te kunnen leven. En daarom wil ik zou graag bij de kinderjury omdat ik graag aan kinderen wil laten zien dat lezen zo belangrijk is voor je leven.

Mijn posts